Dobite ponudu:

Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0Korpa

LG MS15SQ

LG MS15SQ
Cena: na upit
Kupiti Uporediti
LG

Snaga hlađenja: 4.2 kW 14300 BTU za ≈ 42 m2

WiFi - ne. Može raditi za hlađenje i grejanje.

Sa unutrasnjom jedinicom koja se montira na zid MS15SQ , prostorija koju opsluzuje multisplit sistem bice ispunjena cistim vazduhom, preciscenim pomocu filtera ugradjenih u uredjaj.

Tihi rad opreme, njen atraktivan dizajn i lakoca odrzavanja stvaraju maksimalnu udobnost tokom rada uredjaja, omogucavajuci vam da uzivate u udobnosti i da ne trosite previse paznje na odrzavanje opreme.

Karakteristike uredjaja:

Unutrasnje jedinice serije su dizajnirane da rade kao deo multi-split sistema i pogodne su za stambene prostore, kao i za kancelarijske ili druge vrste namena. Lakoca ugradnje osigurava prakticno i pouzdano fiksiranje uredjaja na pravom mestu, a cvrsto prianjanje kucista na zid stvara pozitivan estetski efekat i garantuje pouzdano pricvrscivanje.

MS15SQ i vertikalno i horizontalno omogucava vam da pokrijete maksimalnu povrsinu prostorije, iskljucujuci formiranje „tihih“ zona. Zahvaljujuci tome, unutrasnja klima se odrzava stabilnom i ujednacenom na celom podrucju.

MS15SQ – antivirusni/antialergijski i plazma filteri – preciscavaju vazduh od svih vrsta zagadjivaca – kako bioloskog porekla (ukljucujuci viruse, bakterije i gljivice), tako i mehanickih – prasine, peruti, dlacica i jos mnogo toga.

MS15SQ pokrece odvlazivanje unutrasnjosti uredjaja nakon sto se iskljuci u rezimu hladjenja. Ovo susenje uklanja kondenzat koji ostaje na izmenjivacu toplote i unutrasnjim zidovima uredjaja i eliminise rast bakterija i budji, sto bi bilo velika verovatnoca u vlaznom okruzenju uredjaja.

MS15SQ eliminise potrebu da korisnik vrati radna podesavanja opreme nakon nestanka struje. Nakon sto se napajanje ponovo uspostavi, uredjaj nastavlja da radi sa podesavanjima koja su navedena pre kvara.

MS15SQ je garancija vaseg komfora. Uredjaj se nece mesati ni u rad ni u odmor, tiho cuvajuci vasu klimu.

MS15SQ se lako uklanja, sto omogucava pristup unutrasnjosti uredjaja za odrzavanje, a takodje omogucava da se sam panel lako ocisti od prasine.

MS15SQ sugerise kombinaciju uredjaja sa unutrasnjim elementima napravljenim u bilo kom stilu. Takav uredjaj u bilo kojoj prostoriji izgleda prikladno i impresivno.

Karakteristike

Snaga hlađenja, kW4.2 kW 14300 BTU
Snaga grejanja, kW5.4
SideKorea
ProizvodjacKorea
Povrsina, m²40
Radni rezimHladno/toplo
Kapacitet hladjenja, hiljada btu15
Maksimalna potrosnja vazduha, m3/sat630
Rashladno sredstvoR410A
Gasna cev ø, inc3/8
Cev za tecnost ø, inc1/4
Fini filterDa
Plazma filterDa
PredfilterDa
Antibakterijski filterDa
Auto restartDa
Neprekidno kretanje preklopaDa
D/U daljinski upravljacDa
Nocni rezimDa
Automatski rezimDa
Napon, V220
Struja hladjenja, A0,2
Energetska efikasnostA
Horizontalno podesavanje protokaAutomatski
Nivo buke, dBa26
Unutrasnje dimenzije blok (VkSkD), cm28,9х89,5х21,5
Visina, cm28,9
Sirina, vidi89,5
Dubina, cm21,5
Tezina (kg9
Garancija3 godine

LG MS15SQ predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom od 3 godina i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi LG možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model {model_description} je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime LG, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: